Specializarea Siguranţa alimentară şi protecţia consumatorului
pentru a vizualiza fişa unei discipline apăsaţi pe denumirea ei
Disciplina | Nr. credite | ||
---|---|---|---|
sem I | sem II | ||
I. OBLIGATORII | |||
Auditul calităţii şi siguranţei alimentelor | 7 | - | |
Toxicitatea produselor alimentare | - | 6 | |
Sisteme legislative privind siguranţa alimentară | - | 4 | |
Managementul protecţiei consumatorului | - | 5 | |
Biosecuritatea alimentară şi sistemul european de alertă | 8 | - | |
Exploatarea utilajelor tehnologice în condiţii de siguranţă alimentară | 6 | - | |
Igienă și sanitație în industria alimentară | 7 | - | |
Expertiză merceologică alimentară | - | 6 | |
Etică şi integritate academică | - | 2 | |
Practică | - | 5 | |
II. OPŢIONALE | |||
Limbă străină la alegere: engleză sau franceză |
2 | 2 |
Disciplina | Nr. credite | ||
---|---|---|---|
sem I | sem II | ||
I. OBLIGATORII | |||
Certificarea produselor agroalimentare | 7 | - | |
Politici statale privind organisme modificate genetic | 8 | - | |
Tehnici experimentale în siguranţa alimentară şi protecţia alimentară | 8 | - | |
Practică | - | 27 | |
Practică elaborare lucrare de disertaţie | - | 3 | |
II. OPŢIONALE | |||
Politici naţionale şi europene de siguranţă alimentară şi pentru o viaţă sănătoasă | 7 | - | |
Politici naţionale şi europene de protecţia mediului şi pentru o viaţă sănătoasă |