Specializarea Expertiză pe filiera produselor alimentare
pentru a vizualiza fişa unei discipline apăsaţi pe denumirea ei
Disciplina | Nr. credite | ||
---|---|---|---|
sem I | sem II | ||
I. OBLIGATORII | |||
Trasabilitatea produselor agroalimentare | 7 | - | |
Proprietăţile şi caracteristicile produselor alimentare | 9 | - | |
Tehnici, aparate şi instrumente de expertiza produselor alimentare | 7 | - | |
Calitatea şi siguranţa alimentelor | - | 8 | |
Expertiza materiilor prime alimentare | - | 7 | |
Biostatistică aplicată | - | 3 | |
Etică şi integritate academică | - | 2 | |
Practică | - | 4 | |
II. OPŢIONALE | |||
Metode moderne de conservare a produselor de origine animală | 5 | - | |
Metode moderne de conservare a produselor de origine vegetală | |||
Legislatie în industria alimentară | - | 4 | |
Protecţia proprietăţii industriale | |||
Limbă străină la alegere: engleză sau franceză |
2 | 2 |
Disciplina | Nr. credite | ||
---|---|---|---|
sem I | sem II | ||
I. OBLIGATORII | |||
Expertiza produselor alimentare de origine vegetală | 8 | - | |
Strategii şi politici agroalimentare europene | 8 | - | |
Expertiza produselor alimentare de origine animală | 8 | - | |
Comportamentul şi protecţia consumatorului | 6 | - | |
Practică | - | 27 | |
Practică elaborare lucrare disertaţie | - | 3 |