Specializarea Sisteme avansate de procesare
şi controlul calităţii produselor agroalimentare
pentru a vizualiza fişa unei discipline apăsaţi pe denumirea ei
Disciplina | Nr. credite | ||
---|---|---|---|
sem I | sem II | ||
I. OBLIGATORII | |||
Tehnici şi sisteme avansate de procesare a produselor agro-alimentare | 7 | 6 | |
Tehnici avansate de analiză şi expertizare a produselor agro-alimentare în vederea creşterii siguranţei alimentare | 7 | 6 | |
Tehnici şi utilaje pentru prelucrarea avansată a produselor agro-alimentare | 7 | - | |
Trasabilitatea şi siguranţa produselor agro-alimentare | 6 | - | |
Identificarea fraudelor prin tehnici avansate de expertiză | 7 | - | |
Etică şi integritate academică | - | 2 | |
Practică | - | 5 | |
II. OPŢIONALE | |||
Pachet I | |||
Nutriţie şi sănătate | - | 3 | |
Sisteme avansate pentru obţinerea produselor ecologice | |||
Pachet II | |||
Limba străină | 2 | 2 |
Disciplina | Nr. credite | ||
---|---|---|---|
sem I | sem II | ||
I. OBLIGATORII | |||
Tehnici experimentale în ingineria produselor agro-alimentare | 7 | - | |
Auditul calităţii în industria alimentară | 7 | - | |
Evaluarea senzorială a produselor agroalimentare | 7 | - | |
Strategii de marketing pentru promovarea produselor agro-alimentare | 7 | - | |
Practică | - | 27 | |
Practică elaborare lucrare de disertaţie | - | 3 | |
II. OPŢIONALE | |||
Managementul sistemelor avansate de producţie agro-alimentară | 2 | - | |
Managementul autentificării şi expertizării produselor agro-alimentare |