USAMV Iasi
flag_en
Studii universitare de masterat

 

Plan de învăţământ 2019-2020

Specializarea Siguranţa alimentară şi protecţia consumatorului

pentru a vizualiza fişa unei discipline apăsaţi pe denumirea ei

ANUL I

Disciplina Nr. credite
sem I sem II
I. OBLIGATORII
Auditul calităţii şi siguranţei alimentelor 7 -
Toxicitatea produselor şi siguranţa consumatorului - 6
Sisteme legislative privind siguranţa alimentară 4 -
Managementul protecţiei consumatorului - 5
Biosecuritatea alimentară şi sistemul european de alertă 8 -
Exploatarea utilajelor tehnologice în condiţii de siguranţă alimentară 6 -
Igienă și sanitație în industria alimentară 7 -
Expertiză merceologică alimentară - 6
Etică şi integritate academică - 2
Practică - 5
II. OPŢIONALE
Limbă străină
la alegere: engleză sau franceză
2 2

ANUL II

Disciplina Nr. credite
sem I sem II
I. OBLIGATORII
Certificarea produselor agroalimentare 7 -
Politici statale privind Organisme Modificate Genetic 8 -
Tehnici experimentale în siguranţa alimentară şi protecţia alimentară 8 -
Practică - 27
Practică elaborare lucrare de disertaţie - 3
II. OPŢIONALE
Politici naţionale şi europene de siguranţă alimentară şi pentru o viaţă sănătoasă 7 -
Politici naţionale şi europene de protecţia mediului şi pentru o viaţă sănătoasă



© 2020 | Ultima actualizare: 27 mai 2020