USV Iasi en-fr-ro en ro fr


E-Servicii

Pentru a veni în sprijinul utilizatorilor, în această perioadă de prezență minimă la cursuri, Biblioteca pune la dispoziția utilizatorilor (studenți, cadre didactice, cercetători, doctoranzi, masteranzi) o serie de servicii care se pot livra on-line, numite e-servicii.

Imprumutul de publicații în sistem automatizat

Se realizează prin intermediul sistemului integrat de bibliotecă, Liberty 5, urmând paşii:
- conectați-vă la sistemul Bibliotecii pe baza barcodului de pe permisul de acces. Pentru generarea parolei personale vizionați tutorialul și urmați indicațiile;
- alegeți "Portalul meu";
- bifați "Comenzi";
- căutaţi în bara de sus publicaţia dorită, prin tastarea titlului, a autorului sau a unui cuvânt-cheie, așa cum s-a descris mai sus;
- bifați publicaţia aleasă;
- accesați "Cerere" şi trimiteți la una din următoarele adresele de email: elenastavarache@uaiasi.ro, rotarud@uaiasi.ro, adinamustata@uaiasi.ro.

Scanarea și livrarea documentelor

Acest serviciu presupune scanarea, la cererea utilizatorilor, a unor fragmente din publicațiile Bibliotecii (monografii, manuale, etc.), în limita unui total de 150 pagini/utilizator, și livrarea lor prin e-mail.
Utilizatorii au obligația să completeze un formular, în care să specifice titlul, autorul, intervalul de pagini și să-l trimită la adresa de mail adinamustata@uaiasi.ro.
Documentele scanate vor fi livrate utilizatorului prin e-mail, în termen de 1-3 zile.

Servicii de documentare virtuală

Aceste servicii presupun consultarea Bibliotecii virtuale USV Iași, a bazei de date științifice Anelis, a Repozitoriului, tehnoredactare referate, lucrări de licență și dizertație, sesiuni de lucru în grup.
Toate aceste servicii sunt oferite în Sala Media, Rotonda, etaj 2, sală dotată cu 32 de computere, imprimantă color, video-proiector si ecran LCD.

Eliberarea adeverinței de depunere a Tezei de doctorat

Pentru eliberarea, de către Sv. Secretariat științific și dezvoltarea colecțiilor, a Adeverinței de depunere a Tezei de doctorat aparținând Școlii Doctorale de Medicină Veterinară și a Școlii Doctorale de Științe Inginerești, doctoranzii se vor prezenta la sediul Bibliotecii U.Ș.A.M.V. Iași cu următoarele:
facebook    facebook    youtube    telefon    
© 2024 | Ultima actualizare: 20.02.2024