USV Iasi en-fr-ro en ro fr


Biblioteca USV Iaşi

Biblioteca azi

Biblioteca este structurată astfel:

  • Biblioteca Centrală
  • Bibliotecile Filiale de discipline
  • Centrul de Documentare pentru Medicină Veterinară
  • Centrul de Documentare pentru Managementul Dezvoltării Rurale și Ingineria Economică în Agricultură

Biblioteca Centrală

Biblioteca Centrală funcționează pe o suprafață de 1350 mp și este dispusă pe 4 niveluri. Acest spațiu cuprinde 3 săli de lectură cu un număr de 182 de locuri si 43 de computere. La Demisol se află stocat întregul fond de publicații al Bibliotecii precum și Serviciul Relaţii cu Publicul.
Parterul găzduiește cea mai mare Sală de lectură a Bibliotecii destinată publicațiilor românești și străine de specialitate, aflate în acces liber la raft, cu un număr de 112 locuri și 7 computere, precum și Secretariatul Științific, Serviciul Dezvoltarea Colecțiilor, biroul Directorului Bibliotecii, Serviciul Evidența Colecțiilor și Serviciul Catalogare și Clasificare.
La etajul întâi se află Sala de lectură Rotonda 2 care cuprinde colecțiile de publicații periodice românești și străine în acces liber la raft. Sala are un numar de 24 de locuri destinate studiului și 4 computere facilitând accesul la bazele de date ale Bibliotecii precum și la orice alt tip de resurse electronice.
Sala Rotonda 3 (Sala Media) situată la etajul 2, oferă un număr de 44 de locuri și 32 de computere. Utilizatorii pot accesa aici bazele de date ale Bibliotecii precum și toate resursele electronice și online.
Biblioteca Centrală își desfășoară toate activitățile și serviciile specifice în sistemul informatizat de bibliotecă Liberty 5.
Spațiul Bibliotecii Centrale beneficiază de Wi-Fi gratuit pentru utilizatori și personal.

Bibliotecile Filiale ale disciplinelor

Sunt în număr de 32 și pun la dipoziția studenților, masteranzilor și doctoranzilor un număr de 975 locuri și 2853 publicații de specialitate.

Centrul de Documentare pentru Medicină Veterinară

Este situat în Facultatea de Medicină Veterinară şi are un număr de 12 locuri şi 200 de publicaţii de specialitate.

Centrul de Documentare pentru Managementul Dezvoltării Rurale
și Ingineria Economică în Agricultură

Este situat în Facultatea de Agricultură, are un număr de 10 locuri și pune la dispoziția utilizatorilor 1630 publicații de specialitate.
facebook    facebook    youtube    telefon    
© 2024 | Ultima actualizare: 20.02.2024