USAMV Iasi
flag_en
Departamentul Tehnologii alimentare
Şef lucr. dr. Roxana RAŢU

Şef lucr. dr. Gabriela FRUNZĂ

Date de contact

Nume:   FRUNZĂ
Prenume:   GABRIELA
Facultatea:   Agricultură
Departament:   Tehnologii alimentare
Adresa (serviciu):   Aleea Mihail Sadoveanu, nr. 3, Iaşi, 700490, România
Telefon:   +40 232 407 590
Fax:   +40 232 260 650
E-mail:   frunza.gabriela@uaiasi.ro sau frunza.gabriela27@gmail.com

Lucrări ştiinţifice

Număr total: 20 (vizualizaţi lista selectivă de lucrări ştiinţifice)

Competenţe

  • Managementul calităţii şi siguranţei alimentelor
  • Merceologia produselor alimentare
  • Merchandising în alimentaţie publică şi agroturism
  • Managementul calităţii alimentelor

Domenii de cercetare

  • Evaluarea calităţii senzoriale a produselor alimentare
  • Analiza chimică şi valoarea nutritivă a produselor alimentare
  • Controlul calităţii şi siguranţei alimentelor
  • Calitatea tehnologică, fizică şi reologică a alimentelor
  • Determinări hematologice, biochimice şi histologice

Organizaţii ştiinţifice şi profesionale

  • Societatea Română de Zootehnie – membru din 2014
  • World's Poultry Association – membru din 2016



© 2021 | Ultima actualizare: 23 sept 2021