USAMV Iasi
flag_en
Departamentul Tehnologii alimentare
Şef lucr. dr. Gabriela FRUNZĂ

Şef lucr. dr. Gabriela FRUNZĂ

Date de contact

Nume:   FRUNZĂ
Prenume:   GABRIELA
Facultatea:   Agricultură
Departament:   Tehnologii alimentare
Adresa (serviciu):   Aleea Mihail Sadoveanu, nr. 3, Iaşi, 700490, România
Telefon:   +40 232 407.246
Fax:   +40 232 260.650
E-mail:   frunza.gabriela@uaiasi.ro

CV Europass

- Curriculum Vitae Europass

Lucrări ştiinţifice

Număr total: 55.
- Lista de lucrări ştiinţifice

Cărţi şi manuale universitare

Număr total: 1.
- Frunză Gabriela, Pop Ioan Mircea, 2020, Merceologie Alimentară. Îndrumar pentru lucrări practice, Editura "Ion Ionescu de la Brad", ISBN 978-973-147-386-4.

Granturi şi contracte de cercetare

Număr total: 2.
- Lista de granturi şi contracte de cercetare

Competenţe

  • Managementul calităţii şi siguranţei alimentelor
  • Merchandising în alimentaţie publică şi agroturism
  • Managementul calităţii alimentelor
  • Etică în industria alimentară

Domenii de cercetare

  • Îmbunatăţirea calităţii alimentelor
  • Managementul calităţii şi siguranţei alimentelor
  • Evaluarea calităţii senzoriale a produselor alimentare
  • Analiza chimică şi determinarea calității nutritive a produselor alimentare
  • Calitatea tehnologică, fizică şi reologică a alimentelor
  • Determinări hematologice, biochimice şi histologice

Organizaţii ştiinţifice şi profesionale

  • Societatea Română de Zootehnie
  • Asociația Specialiștilor din Industria Alimentară din România
  • World's Poultry Association



© 2022 | Ultima actualizare: 4 iulie 2022