Invitaţie

Oraşul Iaşi, cu o atestare documentară de peste 600 de ani, este considerat pe bună dreptate capitala culturală a ţării şi prin puterea incontestabilă a argumentelor a devenit, la 100 de ani de la Marea Unire, capitala istorică a României.

Universitatea de Ştiinţe Agricole şi Medicină Veterinară din Iaşi are deja o anvergură europeană prin îndeplinirea cu exigenţă a misiunii sale de formare de specialişti in contextul cerinţelor tot mai mobile ale societăţii în continuă transformare.

Ca pol al cercetării agronomice şi medical-veterinare de excelenţă, universitatea noastră sărbătoreşte anual parcurgerea etapelor pe care şi le-a propus, cu rezultate deosebite obţinute atât în domeniul educaţional cât şi în domeniul cercetării ştiinţifice.

"Zilele U.S.A.M.V. Iaşi", care se vor desfăşura în perioada 17 - 27 octombrie 2019, îşi propun să promoveze cele mai noi rezultate ale cercetării, dezvoltării şi inovării în diversele discipline care ţin de ştiinţele vieţii şi să încurajeze crearea unor poli ai cercetării de excelenţă în domeniu.

Congresul "Ştiinţele vieţii, o provocare pentru viitor" este prilejul prin care, alături de noi, cercetători din diferite zone ale lumii să identifice soluţii ce pot contribui la dezvoltarea durabilă.

Congresul ştiinţific internaţional va avea loc în perioada 17 - 18 octombrie 2019, fiind organizat sub patronajul Ministerului Cercetării şi Inovării. Modalităţile de înscriere se găsesc pe site-ul dedicat acestei manifestări ştiinţifice - www.uaiasi.ro/congres

Lucrările selectate de comitetul ştiinţific şi redactate în limba engleză, vor fi publicate în funcţie de domeniul abordat, în următoarele reviste indexate BDI (CAB International, Copernicus International, Genamics Journal Seek, SCIRIUS, DOAJ, AGRIS):

- "Lucrări ştiinţifice. Seria Agronomie" (ISSN 1454-7414),
- "Lucrări ştiinţifice. Seria Horticultură" (ISSN 1454-7376),
- "Lucrări ştiinţifice. Seria Zootehnie" (ISSN 1454-7368),
- "Lucrări ştiinţifice. Seria Medicină Veterinară" (ISSN 1454-7406).

Cu aleasă consideraţie, vă adresăm invitaţia de a participa la Congresul organizat de Universitatea noastră şi la evenimentele organizate în cadrul "Zilelor USAMV" Iaşi.Prof. Dr. Vasile VÎNTU
Rector al USAMV Iaşi
Prof. Dr. Gerard JITĂREANU
Preşedinte al Senatului USAMV Iaşi
 

 

NOTĂ

Exigenţele academice impun acceptarea spre publicare numai a lucrărilor prezentate în cadrul secţiunii. Comitetul ştiinţific al congresului îşi rezervă dreptul de a selecta lucrările trimise.CONTACT

Pentru informaţii suplimentare şi nelămuriri, nu ezitaţi să ne contactaţi.

FOTOGRAFII

Imagini de la deschiderea congresului în Aula Magna "Haralamb Vasiliu".CAZARE ŞI EXCURSII

Pentru opţiunile de cazare şi pachet turistic vă rugăm să contactaţi personal agenţia Dedal Tur. Înscrierile pentru aceste servicii (cazare şi excursii) cu minim 20 de zile înainte de simpozion ar fi în ajutorul tuturor părţilor pentru o bună organizare a evenimentelor.


 

©2019 USAMV Iaşi ¦ Ultima actualizare: 27 mai 2019