Despre noi

Asociaţia Studenţilor Veterinari Iaşi (A.S.V.I.) este organizaţia studenţilor Facultăţii de Medicină Veterinară din cadrul Universităţii de Ştiinţele Vieţii "Ion Ionescu de la Brad" din Iaşi. ASVI este o asociaţie non-profit, ce funcţionează în cadrul facultăţii încă din anul 1990, având o formă legală începând cu 25.03.1992, prin sentinţa judecătorească emisă de Judecătoria Iaşi.

În anul 2020, asociaţia a trecut printr-un proces de "refresh" din punct de vedere juridic, în vederea realinierii la standardele prezentului. A.S.V.I. face parte din Uniunea Studenţilor din România, afilierea la o astfel de organizaţie-umbrelă la nivel naţional permiţând reprezentarea, promovarea şi apărarea drepturilor studenţilor la nivelul Ministerului Educaţiei Naţionale, Ministerului Tineretului şi Sportului, Parlamentului sau Guvernului.

În plus, A.S.V.I. este afiliată I.V.S.A. (International Veterinary Students Association) încă din 10 mai 1991. Începând cu această dată, membrii din cadrul A.S.V.I. au participat la congresele internaţionale organizate de către I.V.S.A., cu ocazia cărora au format legături cu alte asociaţii ale studenţilor veterinari afiliaţi I.V.S.A., atât din ţară, cât şi din străinătate. Aceste colaborări permit asociaţiei să fie la curent cu noutăţile din domeniu şi să fie reprezentată la evenimentele de profil, atât pe plan naţional, cât şi internaţional.

Valorile pe care le promovăm în cadrul asociaţiei se regăsesc inclusiv în iniţialele numelui asociaţiei, respectiv: Atitudine, Seriozitate, Viziune, Implicare (A.S.V.I.), iar apartenenţa membrilor la asociaţie se face pe baza unor credinţe şi obiective pe care le împărtăşim cu toţii. A.S.V.I. funcţionează ca o echipă: împreună la muncă, studiu, distracţie, toate acestea contribuind la transformarea membrilor din prieteni şi colegi, în ceea ce ne-am ales să devenim: medici veterinari de succes.


 

 

LINK-URI UTILE

» IVSA (International Veterinary Students' Association)
» IVSA Iaşi
» FMV Iaşi
» USV Iaşi

CONTACTEAZĂ-NE

Pentru informaţii suplimentare şi nelămuriri, nu ezitaţi să ne contactaţi. 

©2014-2021 USV Iaşi ¦ Ultima actualizare: 26 martie 2021