prima pagină      contact       căutare în site     
 
prima pagină > Tur universitarVă invităm la un "tur universitar"


Universitatea de Ştiinţele Vieţii "Ion Ionescu de la Brad" din Iaşi anunţă deschiderea permanentă a porţilor pentru elevii interesaţi de oferta educaţională propusă de acestă instituţie. Cu alte cuvinte, pentru a nu limita accesul tinerilor în Universitate doar cu ocazia unui singur eveniment generic "Zilele Porţilor Deschise", USV propune celor interesaţi un "tur universitar", la cerere. Conceptul nou propus de Universitatea noastră îşi doreşte eliminarea barierelor instituţionale şi deschiderea către cei care vor să devină studenţi ai USV Iaşi.

Cu o singură programare telefonică sau E-mail, elevii vizitează obiectivele importante ale instiuţiei şi primesc informaţii referitoare la oferta academică de la persoane abilitate din USV.

Programul unei vizite în Universitate cuprinde manifestări inedite şi captivante, printre care amintim:

  • vizualizarea Institului de Cercetări pentru Agricultură şi Mediu, a Fitotronului - camerele climatice, primele de acest fel din România,
  • vizitarea Bibliotecii - una dintre cele mai moderne din spaţiul universitar ieşean,
  • Clădirea TPPA - laboratoare şi săli moderne, atelierele de microproducţie (mini-fabricuţe de bere, procesare lapte, carne, patiserie/panificaţie),
  • Muzeul de anatomie - prezentarea exponatelor unice,
  • Sere didactice şi lecţii de peisagistică,
  • Baza hipică a USV Iaşi,
  • Baza sportivă: terenuri de fotbal cu gazon artificial şi nocturnă, teren de baschet şi handbal, sala de fitness, teren şi sală de tenis, stadion Rugby.

Vizitele pot fi efectuate în funcţie de disponibilitatea tinerilor şi a cadrelor didactice, pentru buna organizare a acţiunii fiind necesară doar o programare telefonică sau E-mail către Departamentul de Promovare şi Imagine.

Pe scurt, oferta academică a USV Iaşi se defineşte prin: facultăţi acreditate, domenii de studiu cu impact profesional, atât în România, cât şi în străinătate, calitate în educaţie, performanţă în cercetarea ştiinţifică, mobilităţi europene, cariere de succes, facilităţi şi condiţii de studiu ultramoderne.

Contact

Marilena ŞCHIOPU
Departamentul de Promovare şi Imagine
Telefon: +40 232 407.479
E-mail: promovare@uaiasi.ro
           marilenas@uaiasi.ro

 
 
Copyright © 2024 USV Iaşi | Ultima actualizare: 23 februarie 2024

Aleea Mihail Sadoveanu nr. 3, Iaşi, 700490, România
Telefon: 0232 407.407 | Fax: 0232 260.650 | E-mail: rectorat@uaiasi.ro

facebook facebook