prima pagină      contact       căutare în site     
 
prima pagină » NoutăţiNoutăţi17.06.2022

Unitatea Executivă pentru Finanţarea învăţământului Superior, a Cercetării, Dezvoltării şi Inovării (UEFISCDI) împreună cu Ministerul Educaţiei au lansat aplicaţia de mobil StudyinRomania de promovare a ofertei educaţionale a universităţilor româneşti.

Aplicaţia, prima de acest fel din România, se adresează atât tinerilor din afara ţării (din ţări UE şi non-UE), cât şi tinerilor din România cu vârste cuprinse între 18 şi 30 de ani, interesaţi să urmeze un program de studiu în universităţile din România, pe durata unui întreg ciclu de studiu sau pentru un semestru.

» Mai multe detalii despre aplicaţie


31.05.2022

Universitatea de Ştiinţele Vieţii "Ion Ionescu de la Brad" din Iaşi se alătură campaniei "Anuarul universităţilor de top din România", iniţiată de eJobs şi JobRadar24.

"Anuarul universităţilor de top din Rom├ónia" este o campanie marca eJobs şi JobRadar24 ce are ca scop conectarea tinerilor cu mediul academic, iar Universitatea de Ştiinţele Vieţii "Ion Ionescu de la Brad" din Iaşi a decis să se alăture acestei campanii prezent├ónd oferta de studii şi cele mai importante realizări.

Viaţa dinaintea angajării constituie baza carierei profesionale şi ne dorim să oferim tinerilor care ne aleg o pregătire academică ce se poate alinia cu uşurinţă aptitudinilor cerute, mai departe, în piaţa muncii.
 
 
Copyright © 2024 USV Iaşi | Ultima actualizare: 23 februarie 2024

Aleea Mihail Sadoveanu nr. 3, Iaşi, 700490, România
Telefon: 0232 407.407 | Fax: 0232 260.650 | E-mail: rectorat@uaiasi.ro

facebook facebook