prima pagină      contact       căutare în site     
 
prima pagină > Studenţi > CantinăCantina USAMV Iaşi


» Procedură privind măsurile de organizare a activităţii în căminele şi cantina din cadrul USAMV Iaşi în condiţii de siguranţă epidemiologică pentru prevenirea îmbolnăvirilor cu virusul SARS-CoV-2


Tinerii care au ales Universitatea de Ştiinţe Agricole şi Medicină Veterinară din Iaşi pot mânca, pe săturate, la preţuri studenţeşti, la cantina aflată în imediata apropiere a campusului.

Cantina - Restaurant a USAMV a fost renovată şi modernizată în 2008, are o suprafaţă de aproximativ 800 metri pătraţi şi o capacitate de 350 locuri.

La USAMV Iaşi, Cantina - Restaurant are implementat şi certificat sistemul de calitate conform SR EN ISO 22000:2005 (HACCP), pentru alimentaţia publică, toate avizele sanitar-veterinare fiind la zi, ceea ce denotă o calitate la standarde internaţionale a preparatelor.

Fiecare student îşi poate stabili singur meniul, în funcţie de buget şi preferinţe, mâncarea fiind gustoasă, iar preţurile convenabile. Indiferent de meniul zilei, de la cantină nu lipsesc niciodată ciorbele şi supele, garniturile (cartofi prajiţi, piure, pilaf etc.), fripturile, preparatele diverse (sarmale, mămăligă cu smântănă, tochitură), salatele şi desertul. Cu aproximativ 10 lei, un student poate să mănânce o masă completă (ciorbă, felul doi şi desert). Legitimaţia sau carnetul de student USAMV Iaşi le conferă tinerilor dreptul de a mânca la cele mai mici preţuri.

Pe lângă servirea studenţilor, în cadrul Cantinei-Restaurant a USAMV Iaşi se organizează diverse mese festive, personalul fiind apreciat pentru profesionalismul de care dă dovadă.

Program

Luni-Vineri: 12.00 - 20.30 pentru servirea mesei
Sâmbătă-Dumnică: evenimente festive

Meniul zilnic

Aici puteţi consulta meniul zilei (actualizat de luni până vineri).
 
 
Copyright © 2021 USAMV Iaşi | Ultima actualizare: 18 iunie 2021

Aleea Mihail Sadoveanu nr. 3, Iaşi, 700490, România
Telefon: 0232 407.407 | Fax: 0232 260.650 | E-mail: rectorat@uaiasi.ro

facebook facebook