Studii universitare de masterat

Specializarea: Management în industria ospitalității (HoReCA)

Plan de învăţământ

ANUL I


Nr. crt. Denumirea disciplinei Nr. credite
Sem. I Sem. II
  DISCIPLINE OBLIGATORII
1   Structuri și servicii de tip HoReCa 8 -
2   Structuri și servicii de tip HoReCa-proiect 2 -
3   Merceologie 9 -
4   Protectia consumatorului 7 -
5   Management hotelier - 9
6   Managementul activităților de restaurație - proiect - 8
7   Managementul activităților de restaurație - 2
8   Sisteme de managementul calității și siguranța alimentelor - 9
9   Etică şi integritate academică - 2
  DISCIPLINE OPŢIONALE (LA ALEGERE)
10
11
  Metodologia cercetării ştiinţifice
  Comunicare și negociere
4 -
  DISCIPLINE FACULTATIVE
12   Limba engleza-1 2 -
13   Limba engleza-2 - 2

ANUL II


Nr. crt. Denumirea disciplinei Nr. credite
Sem. I Sem. II
  DISCIPLINE OBLIGATORII
1   Organizarea evenimentelor 8 -
2   Servicii de turism 8 -
3   Servicii de catering 5 -
4   FastFood & StreetFood 5 -
5   Administrarea si servirea vinurilor (somelerie) 4 -
6   Practică de specialitate şi activitate de cercetare - 30
7   Elaborarea lucrării de disertaţie - -
  DISCIPLINE FACULTATIVE
8   Limba engleza-3 2 -