ACTIVITĂŢI

  1. Aprecierea tehnică a nutreţurilor
  2. Determinarea compoziţiei chimice a nutreţurilor:
    1. Determinarea umidităţii şi a substanţei uscate.
    2. Determinarea substanţei organice.
    3. Determinarea proteinei brute.
    4. Determinarea grăsimii brute.
    5. Determinarea celulozei brute.
    6. Determinarea cenuşii brute şi a substanţelor extractive neazotate(SEN).
    7. Determinarea prospeţimii proteinelor (continutul in baze usor hidrolizabile sau amoniac liber).
    8. Determinarea clorurilor.
    9. Determinarea pH-ului.
    10. Determinarea nitraţilor şi nitriţilor.
    11. Determinarea titrimetrică a Ca şi Mg.
    12. Determinare pesticidelor.
  3. Estimarea valorii nutritive a nutreţurilor în diferite sisteme de apreciere
  4. Consultanţă de specialitate în domeniul nutriţiei şi alimentaţiei animale
© 2010 USAMV Iaşi ¦ Ultima actualizare: 9 iulie 2010