Studii universitare de masterat
AcasaSpecializarea: Management în industria ospitalității (HoReCA)
Plan de învăţământ
ANUL I
| Nr. crt. | Denumirea disciplinei | Nr. credite | ||
|---|---|---|---|---|
| Sem. I | Sem. II | |||
| DISCIPLINE OBLIGATORII | ||||
| 1 | Structuri și servicii de tip HoReCa | 8 | - | |
| 2 | Structuri și servicii de tip HoReCa-proiect | 2 | - | |
| 3 | Merceologie | 9 | - | |
| 4 | Protectia consumatorului | 7 | - | |
| 5 | Management hotelier | - | 9 | |
| 6 | Managementul activităților de restaurație - proiect | - | 8 | |
| 7 | Managementul activităților de restaurație | - | 2 | |
| 8 | Sisteme de managementul calității și siguranța alimentelor | - | 9 | |
| 9 | Etică şi integritate academică | - | 2 | |
| DISCIPLINE OPŢIONALE (LA ALEGERE) | ||||
| 10 11 |
Metodologia cercetării ştiinţifice Comunicare și negociere |
4 | - | |
| DISCIPLINE FACULTATIVE | ||||
| 12 | Limba engleza-1 | 2 | - | |
| 13 | Limba engleza-2 | - | 2 | |
ANUL II
| Nr. crt. | Denumirea disciplinei | Nr. credite | ||
|---|---|---|---|---|
| Sem. I | Sem. II | |||
| DISCIPLINE OBLIGATORII | ||||
| 1 | Organizarea evenimentelor | 8 | - | |
| 2 | Servicii de turism | 8 | - | |
| 3 | Servicii de catering | 5 | - | |
| 4 | FastFood & StreetFood | 5 | - | |
| 5 | Administrarea si servirea vinurilor (somelerie) | 4 | - | |
| 6 | Practică de specialitate şi activitate de cercetare | - | 30 | |
| 7 | Elaborarea lucrării de disertaţie | - | - | |
| DISCIPLINE FACULTATIVE | ||||
| 8 | Limba engleza-3 | 2 | - | |

