Studii universitare de masterat
AcasaSpecializarea: MANAGEMENTUL CALITĂŢII ŞI SIGURANŢEI ALIMENTELOR
Plan de învăţământ
ANUL I
| Nr. crt. | Denumirea disciplinei | Nr. credite | ||
|---|---|---|---|---|
| Sem. I | Sem. II | |||
| DISCIPLINE OBLIGATORII | ||||
| 1 | Producţii zootehnice alimentare | 8 | - | |
| 2 | Managementul calităţii | 10 | - | |
| 3 | Managementul siguranţei alimentelor | - | 10 | |
| 4 | Merceologie alimentară | - | 10 | |
| 5 | Protecţia consumatorului | 8 | - | |
| 6 | Trasabilitatea alimentelor | - | 8 | |
| 7 | Etică şi integritate academică | - | 2 | |
| DISCIPLINE OPŢIONALE (LA ALEGERE) | ||||
| 8 | Metodologia cercetării ştiinţifice Comunicare organizațională |
4 | - | |
ANUL II
| Nr. crt. | Denumirea disciplinei | Nr. credite | ||
|---|---|---|---|---|
| Sem. I | Sem. II | |||
| DISCIPLINE OBLIGATORII | ||||
| 1 | Controlul calităţii produselor alimentare | 8 | - | |
| 2 | Controlul producţiei agroalimentare ecologice | 8 | - | |
| 3 | Auditul calităţii | 8 | - | |
| 4 | Principii de nutriţie umană şi toxicologie alimentară | 6 | - | |
| 5 | Practică şi activitate de cercetare | - | 30 | |
| 6 | Elaborarea lucrării de disertație | - | - | |

