Despre noi

Asociaţia Studenţilor Veterinari Iaşi (A.S.V.I.), cu sediul în cadrul Facultăţii de Medicină Veterinară din Iaşi, există încă din anul 1990, având o formă legală începând cu 25.03.1992 în urma sentinţei judecătoreşti emise de Judecătoria Iaşi.

Asociaţia Studenţilor Veterinari Iaşi este afiliata la I.V.S.A. (International Veterinary Students' Association) din 10 mai 1991, iar începând cu această dată membri din cadrul A.S.V. Iaşi au participat la congresele internaţionale organizate de către I.V.S.A. ocazie cu care au format legături cu alte asociaţii ale studenţilor veterinari afiliaţi I.V.S.A.

IVSA Iaşi reprezintă (în limba română):
I = Implicare
V = Viziune
S = Seriozitate
A = Atitudine

Iar membrii nu sunt produsul unei simple coincidenţe, ci a unor credinţe şi valori pe care le împărtăşim cu toţii. Mai mult decât un grup, IVSA Iasi este o echipă: împreună la distracţie, studiu, muncă ... Toate acestea vor contribui la transformarea noastră din prieteni şi colegi în ceea ce ne-am ales să devenim: medici veterinari de succes.

Oportunităţi de schimburi de studenţi la nivel naţional şi internaţional:
- excursii la alte facultăţi pentru membri;
- cazare asigurată;
- vizitarea şcolilor de medicină veterinară şi ale obiectivelor turistice din acel oraş.

Congrese si simpozioane:
- congrese şi simpozioane la care participă delegaţi din toate asociaţiile IVSA din lume pentru a discuta probleme legate de domeniul sanitar-veterinar, precum şi de activitaţile asociaţiilor membre;
- programele cuprind activităţi culturale, ştiinţifice şi, de asemenea, activităţi de divertisment.

Posibilităţi de schimb de experienţă (pentru grup)

Durata: 7 zile

Perioada: Martie - Aprilie, Octombrie - Noiembrie

Persoane: maxim 10 studenţi

Costuri: Studenţii care vin in schimb trebuie să achite cheltuielile de transport si sa aibă bani de buzunar, restul este acoperit de noi.

Exemplu de program:

  • Ziua 1: Primirea grupului. Restul zilei este cu program liber pentru odihnă după drum şi familiarizarea cu imprejurimile facultăţii, campusul sau a oraşului (transport public, preţuri, supermarketuri ). Cină în cămin sau la restaurant.
  • Ziua 2: Participarea la cursuri şi laboratoare pana la ora 14:00. Servirea dejunului la cantina universităţii. Dupa amiază, vizitarea oraşului: puncte de interes turistic. Cină şi petrecere în cămin.
  • Ziua 3: Participarea la cursuri şi laboratoare pana la ora 14:00. Servirea prânzului la cantină. Vizitarea Grădinii Botanice, a parcurilor de pe Bulevardul Copou. Seara cină. Ieşit in oraş.
  • Ziua 4: Excursie Tg. Neamţ, Piatra Neamţ, imprejurimile Iaşului.
  • Ziua 5: Participarea la cursuri şi laboratoare pana la ora 14:00. Servirea dejunului la cantină. Vizitare muzee, case memoriale, baza de agreement Ciric. Seară de film în amfiteatru. Petrecere într-un local în apropierea campusului.
  • Ziua 6: Vizitarea Muzeului de Ştiinţe ale Naturii. Pranz la cantină. Degustare vinuri. Concert filarmonică. Ieşit in club.
  • Ziua 7: Grătar acasă la unul din membri. Reuniune de final. Pregătiri de plecare.

Posibilităţi de schimb de experienţă (individual)

Termenii schimbului individual sunt la fel ca la cel de grup.
 

 

LINK-URI UTILE

- International Veterinary Students' Association
- FMV Iaşi
- USAMV Iaşi

CONTACTEAZĂ-NE

Pentru informaţii suplimentare şi nelămuriri, nu ezitaţi să ne contactaţi. 

©2014-2016 USAMV Iaşi ¦ Ultima actualizare: 21 martie 2018