STVIN
OBIECTIVELE PROIECTULUI
Obiective pentru anul I: | |
|
-
identificarea parcelelor reprezentative, conform directiilor de productie pentru fiecare podgorie si intocmirea fiselor cadastrale si de inventar a fiecarei parcele; - elaborarea tehnologiilor diferentiate, conform reglementarilor in vigoare pentru fiecare podgorie si directie de productie, astfel incat produsul finit (struguri) sa poata fi considerati a fi obtinuti in sistem de trasabilitate; |
Obiective pentru anul II si III: | |
|
-
monitorizarea aplicarii tehnologiilor de productie si controlul trasabilitatii prin infiintarea dosarelor de productie anuale si a dosarelor de aplicare a tratamentelor anuale; - controlul calitatii apei folosite in procesul tehnologic; - stabilirea parametrilor tehnici, fizico-chimici, controlul calitatii si monitorizarea procesului tehnologic; - atestarea operatiunilor executate prin emiterea notelor de crama; - controlul calitatii adjuvantilor folositi; - controlul evolutiei si manipularii vinului prin prelevarea de esantioane si conservarea lor conform normelor internationale de trasabilitate; - efectuarea analizelor de calitate ale vinului prin infiintarea dosarului de date analitice; - controlul calitatii apei folosite in procesul tehnologic; - crearea unei baze de date in sistem informational; - continuarea aplicarii si monitorizarii tehnologiilor de productie viticola. |