STVIN

OBIECTIVELE PROIECTULUI

Obiective pentru anul I:

- identificarea parcelelor reprezentative, conform directiilor de productie pentru fiecare podgorie si intocmirea fiselor cadastrale si de inventar a fiecarei parcele;
- elaborarea tehnologiilor diferentiate, conform reglementarilor in vigoare pentru fiecare podgorie si directie de productie, astfel incat produsul finit (struguri) sa poata fi considerati a fi obtinuti in sistem de trasabilitate;
 
Obiective pentru anul II si III:

- monitorizarea aplicarii tehnologiilor de productie si controlul trasabilitatii prin infiintarea dosarelor de productie anuale si a dosarelor de aplicare a tratamentelor anuale;
- controlul calitatii apei folosite in procesul tehnologic;
- stabilirea parametrilor tehnici, fizico-chimici, controlul calitatii si monitorizarea procesului tehnologic;
- atestarea operatiunilor executate prin emiterea notelor de crama;
- controlul calitatii adjuvantilor folositi;
- controlul evolutiei si manipularii vinului prin prelevarea de esantioane si conservarea lor conform normelor internationale de trasabilitate;
- efectuarea analizelor de calitate ale vinului prin infiintarea dosarului de date analitice;
- controlul calitatii apei folosite in procesul tehnologic;
- crearea unei baze de date in sistem informational;
- continuarea aplicarii si monitorizarii tehnologiilor de productie viticola.
Untitled Document