USAMV Iasi
flag_en
Studii universitare de masterat

 

Plan de învăţământ 2019-2020

Specializarea Expertiză pe filiera produselor alimentare

pentru a vizualiza fişa unei discipline apăsaţi pe denumirea ei

ANUL I

Disciplina Nr. credite
sem I sem II
I. OBLIGATORII
Trasabilitatea produselor agroalimentare 7 -
Proprietăţile şi caracteristicile produselor alimentare 9 -
Tehnici, aparate şi instrumente de expertiza produselor alimentare 7 -
Calitatea şi siguranţa alimentelor - 8
Expertiza materiilor prime alimentare - 7
Biostatistică aplicată - 3
Etică şi integritate academică - 2
Practică - 4
II. OPŢIONALE
Metode moderne de conservare a produselor de origine animală 5 -
Metode moderne de conservare a produselor de origine vegetală
Legislatie în industria alimentară - 4
Protecţia proprietăţii industriale
Limbă străină
la alegere: engleză sau franceză
2 2

ANUL II

Disciplina Nr. credite
sem I sem II
I. OBLIGATORII
Expertiza produselor alimentare de origine vegetală 8 -
Strategii şi politici agroalimentare europene 8 -
Expertiza produselor derivate din materii prime animale 8 -
Comportamentul şi protecţia consumatorului 6 -
Practică şi cercetare de specialitate - 27
Practică elaborare lucrare disertaţie - 3



© 2020 | Ultima actualizare: 27 mai 2020