USAMV Iasi
flag_en
Evenimente
Ultimele anunţuri
Tur virtual al Facultăţii (imagini generale, laboratoare, câmpuri experimentale)

 

Ultimele anunţuri şi evenimente

» Festival studenţesc

Universitatea de Științe Agricole și Medicină Veterinară "Ion Ionescu de la Brad" din Iași vă invită să participați vineri, 12 mai 2017, ora 16:30, în Aula Magna "Haralamb Vasiliu", la Festivalul Folcloric Național Studențesc "Așa-i viața omului”.
Moldova se mândrește cu o bogăție de tradiții populare, pe care USAMV Iași se străduiește să le reînvie cu ajutorul studenților iubitori de folclor.

Afiş eveniment

Dată publicare anunţ pe site: 09.05.2017

» Concurs sportiv studenţesc

Universitatea de Științe Agricole și Medicină Veterinară "Ion Ionescu de la Brad" din Iași organizează Concursul naţional sportiv studenţesc "Fă Pasul Spre Sport". Vă aşteptăm pe 26 şi 27 mai, la Baza sportivă a USAMV Iaşi, începând cu ora 9:30.

Afiş eveniment

Dată publicare anunţ pe site: 18.05.2017

» Simpozion Ştiinţific

Avem onoarea de a vă invita la Simpozionul de Agricultură şi inginerie alimentară, organizat în perioada 19-20 octombrie 2017 de către Facultatea de Agricultură, din cadrul Universităţii de Ştiinţe Agricole şi Medicină Veterinară "Ion Ionescu de la Brad" Iaşi.
Simpozionul poate constitui un bun prilej pentru schimbul de idei, informaţii şi concepte în domeniul ştiinţelor agricole, silvice, alimentare şi tehnologice, al biotehnologiilor şi al altor domenii conexe.
Termenul limită pentru trimiterea rezumatului: 01 iunie 2017

Site Simpozion

Dată publicare anunţ pe site: 18.05.2017
©2017 | Ultima actualizare: 26 iun 2017