USAMV Iasi
flag_en
Departamentul de Ştiinţa plantelor
Şef lucr. dr. Steluţa RADU

Şef lucr. dr. Steluţa RADU

Date de contact

Nume:   RADU
Prenume:   STELUŢA
Data naşterii:   2 octombrie 1967
Facultatea:   Agricultură
Departament:   Tehnologii alimentare
Adresa (serviciu):   Aleea Mihail Sadoveanu, nr. 3, Iaşi, 700490
Telefon:   +40 232 407.565
Fax:   +40 232 260.650
E-mail:   rstela@uaiasi.ro

CV Europass

- Curriculum Vitae Europass

Lucrări ştiinţifice

Număr total: 129.
- Lista completă de lucrări ştiinţifice

Note de curs:
» Ghid nutrițional pentru alimente conservate
» Tehnologia de obținere a biscuiților tradiționali versus biscuiți inovați din făinuri cu calități nutritive
» Sortimente de făinuri. Specialități de panificație. Sortimente ecologice din făinuri nutritive
Suport de curs:
» Tehnici inovative pentru produse alimentare fără zahăr, fără gluten și substanțe alergene

Cărţi şi manuale universitare

Număr total: 22.
- Lista de cărţi şi manuale universitare

Granturi şi contracte de cercetare

Număr total: 6.
- Lista de granturi şi contracte de cercetare

Competenţe

  • expertiza produselor alimentare;
  • inginerie alimentară, procesarea produselor alimentare;
  • management şi marketing în administrarea afacerilor;
  • controlul calităţii în turism şi alimentaţi;;
  • managementul calităţii produselor alimentare;
  • alimentaţia şi nutriţia consumatorilor;
  • coordonare cerc ştiinţific - Firme de aplicaţie inovativă.

Activităţi

- Ziua internațională a reducerii risipei de alimente (16 octombrie 2023)

- Workshop COMPANIA STUDENT TPPA III (2017)

Domenii de cercetare

  • expertiza produselor alimentare - siguranţa alimentelor;
  • tehnologiile de prelucrare a produselor alimentare de origine vegetală;
  • metode inovative de conservare a alimentelor;
  • alimentaţia şi nutriţia umană;
  • efectele alimentaţiei asupra consumatorilor;
  • impactul industriei alimentare asupra mediului.

Organizaţii ştiinţifice şi profesionale

  • Balkanic Environmental Asociation B. EN. A;
  • Asociaţia specialiştilor din industria alimentară;
  • Asociaţia specialiştilor în morărit şi panificaţie;
  • Asociaţia Română de Asigurare a Calităţii din Învãţământul Preuniversitar;
  • Asociaţia Naţională pentru Protecţia Pacienţilor;
  • Asociaţia pentru formare şi consiliere în carieră.



© 2024 | Ultima actualizare: 7 mar 2024